Voor uw projectondersteuning en andere korte administratieve klussen

Wat kan ik

Wat kan ik voor uw organisatie of bedrijf betekenen: Mijn sterkste punt is organiseren. Het liefst ben ik met heel veel dingen tegelijk bezig. Een soort ‘spin in het web’. En dan is het de uitdaging om ‘alle draadjes heel te houden’.

Ik heb in het verleden veel projectmatig werk gedaan en daaruit is gebleken dat mij dat heel goed ligt. Ik ben zeer resultaatgericht bezig. Ik vind dat erg prettig en is het voor mij een grote drijfveer om kwalitatief goed werk af te leveren binnen de gestelde termijnen. Afspraak is bij ook altijd afspraak.

Ik heb een groot analytisch vermogen, zie het werk liggen en ben erg goed met cijfertjes. Ik ben makkelijk in de omgang, bijna altijd goed gehumeurd. Ik ben inzetbaar op zowel de financiële , als de secretariële kant.

Wat kan ik voor u betekenen?

• De administratie voeren voor een project. Dit houdt in: projectvergaderingen beleggen, notuleren, voortgang project bewaken en achterstanden signaleren, urenverantwoording bijhouden, kleine subgroepen leiden, presentaties en bezoeken regelen en alle verdere voorkomende werkzaamheden binnen een project.

• Het organiseren van een bijeenkomst met een speciaal doel, bijv een bewoners bijeenkomst over een bepaald thema.

• Het notuleren van overleggen/bijeenkomsten.

• Achterstanden wegwerken in de financiële administratie(bulkwerk)

Verder is er in overleg heel veel mogelijk. Ik kan zowel thuis als op locatie werken. Ik ben in het bezit van een auto en ben erg flexibel in mijn uren. Werken in de avonduren is voor mij geen probleem.

Als het gaat om MENSENwerk, lever ik MAATwerk!
© www.mijn-eigen-website.nl (design)